F & G Bestrating- en Gevel Impregneer

Sinds kort beschikken wij over een watergedragen, geurloos en goed verwerkbaar impregneermiddel voor bestrating en gevels. Bestrating en gevels hebben veel te lijden onder weersomstandigheden, aanslag van alg en mossen, verkeer, etc. Met de F&G Bestrating- en Gevel Impregneer worden vocht- en vuilproblemen, schimmel, vorstschade, etc. verminderen en wordt een duurzame ondergrond gerealiseerd.

Toepassingen

Voor gebruik op beton- en steenachtige ondergronden, pleisterwerk, bestrating (ongeglazuurd), granietsteen (zoals mortel en kalksteen), etc. Dit product is niet te gebruiken bij waterdichte en vuilafstotende stenen, zoals geglazuurde en keramische tuintegels.

PIB Bestrating en Gevel Impregneer >>

Product bestellen >>

Verkort het leggen van siertegels

Het combineren van verschillende materialen zorgt altijd voor een uitdaging en al helemaal als deze materialen ook nog eens worden bloot gesteld aan wisselende klimatologische omstandigheden als vocht, hitte en vorst. Het revolutionaire X1 systeem is het antwoord op deze uitdaging.

Dankzij het revolutionaire X1 systeem worden keramische terrastegels middels een unieke gepatenteerde kunststof plugverbinding aan een uniek gepatenteerd afwaterende tegelmat bevestigd. Tenslotte worden de tegels en matten ook nog eens op een eenvoudige wijze in elkaar geschoven waardoor individuele tegels haast nooit meer los kunnen gaan zitten. Het buitenterras vormt daardoor tot in lengte van dagen één mooi en strak geheel.

Meer weten? Neem contact met ons op. Bellen gaat sneller: 0344-626118