excluton terrastegels

Productcategorieën

Merken

MBI
CeraDeco
Wienerberger
Schellevis
Van der Sanden
F&G Sierbestrating

Brochures

GWW

F&G sierbestrating is niet alleen een leverancier voor de particuliere markt, maar weet zich ook te onderscheiden als totaal leverancier van de GWW, hoveniers en stratenmakers.

Door de grote voorraad, snelle service en eigen transport is F&G de perfecte partner voor bedrijven. Dagelijks doorkruisen wij het land zodat wij efficiënt en snel kunnen transporteren. Meer informatie: GWW, Hoveniers en Stratennakers >>

Voor bestellingen of vragen stuur een email naar info@fengsierbestrating.nl . Of bel 0344-626118 voor een scherpe prijs prijs.

Gereedschap huren?

Bij F & G Verhuur huurt u professioneel bestratingsgereedschap. Van trilplaten tot stenenknippers. Van Mini kranen tot kruiwagens. Nieuw zijn de grondverzetmaterialen, zoals mini kranen en rupsdumpers. Meer info: huren bestratingsgereedschap

GWW en hoveniers

Huren bestratingsgereedschap

Goed gereedschap is het halve werk! Om de klus te klaren is goed en deugdelijk bestratingsgereedschap noodzakelijk.  Bij F & G Sierbestrating huurt u professioneel bestratingsgereedschap. Van trilplaten tot stenenknippers. Van Mini kranen tot kruiwagens. Huren is mogelijk per dag, weekend, een week. Of langer als de klus langer duurt. Meer informatie: Huren bestratingsgereedschap >>

grondverzet gereedschap

Grondverzet

Trilplaten

stenenknipper

Bestratingsgereedschap

Kruiwagen

Diversen

Openingstijden

Winter  (1 oktober – 1 maart)
Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00
Zaterdag 08:00-14:00
Zomer (1 maart – 1 oktober)
Maandag 07:00-17:00
Dinsdag 07:00-17:00
Woensdag 07:00-17:00
Donderdag 07:00-17:00
Vrijdag 07:00-17:00
Zaterdag 07:00-14:00

F & G Sierbestrating

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe tuin of op een “metamorfose” van uw bestaande tuin? F & G Sierbestrating in Tiel is al meer dan 10 jaar een begrip in Nederland op het gebied van tuininrichting!

F & G Sierbestrating levert sierbestrating in de regio Gelderland (o.a. Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Buren, Kesteren, Rhenen, Veenendaal, Ede, Arnhem en Nijmegen) maar ook in de regio Utrecht en Noord-Brabant. Levering door heel Nederland is geen probleem, de transportkosten zijn in overleg en afhankelijk van gewicht, volume en routes.

Assortiment F & G Sierbestrating

Nieuw zijn de Geo Ceramica en de vederlichte terrastegels van MBI, o.a GeoTops Color 3.0, GeoTops Ardesia en de GeoTops Stretto.

Voor meer informatie over de Geo Ceramica kijk hier. Ook nieuw zijn de Grande Allure wildverbanden leverbaar in de vlakke uitvoering en met facet.

Wij bieden u een uniek assortiment terrastegels, gecoat of voorzien van een kleurechte toplaag en bestrating voor uw oprit. Ook voor tuinelementen of muurelementen, schuttingen, kunstgras en keramische terras tegels voor buiten bent u bij F & G Sierbestrating aan het juiste adres.

Wij kunnen ook uw (sier)bestrating verzorgen. Een tuinpaadje of een hele tuin, alles kan. Wij hebben goede contacten met diverse stratenmakers. Als u vragen heeft of advies nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op: telefonisch, via e-mail of kom gewoon langs.

U bent van harte welkom bij F & G Sierbestrating.

F&G Sierbestrating
F&G Sierbestrating
F&G Sierbestrating
F&G Sierbestrating